30.11.16

Mamut 2017’ye başvurular başladı!.



Nisan 2017’de Akkök Holding sponsorluğunda beşincisi gerçekleşecek Mamut Art Project’e başvurular başladı!

Yılın umut vaat eden sanatçılarının projelerini koleksiyonerler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project’in 2017 jürisi ise; Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Ali Raif Dinçkök, sanatçı Sarkis, sanat danışmanı Elif Bayoğlu, küratör Övül Durmuşoğlu ve eleştirmen Murat Alat’tan oluşuyor.

Akkök Holding sponsorluğunda 13-16 Nisan 2017 tarihlerinde beşincisi gerçekleşecek Mamut Art Project, güncel sanatta yeni keşiflerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Yılın umut vaat eden sanatçılarının projelerini koleksiyonerler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project’e başvurular mamutartproject.com adresinden yapılacak.

Başvuruların 10 Aralık’ta sona ereceği Mamut Art Project’in 2017 jürisi yine alanında tanınmış ve usta isimlerden oluşuyor.




Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Ali Raif Dinçkök, günümüzün en önemli kavramsal sanatçılarından Sarkis, sanat danışmanı Elif Bayoğlu, küratör ve yazar Övül Durmuşoğlu ile güncel sanat eleştirmeni Murat Alat’tan oluşan jüri, yılın keşif sanatçılarını ve projelerini seçecek.

Ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkan ve her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen Mamut Art Project, seçilen sanatçılara kendi idareleri ile yürütebilecekleri disiplinlerarası bir paylaşım ve sergileme imkanı sağlıyor.




Akkök Holding sponsorluğunda düzenlenecek olan Mamut Art Project, 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında mekan ortağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Mamut Art Project 2017
Başvuru Tarihleri: 14 Ekim - 10 Aralık 2016
Etkinlik Tarihleri: 13 - 16 Nisan 2017
Mekân: KüçükÇiftlik Park