2.3.17

Topuklu Terlik Süt Yapar


Toplum tarafından yüklenen cinsiyet rolü ile kendi benliği arasında sıkışmış bir kadının yaşadıklarını mizahi bir dille anlatan Topuklu Terlik Süt Yapar, izleyenlerine bol kahkahalı bir gece yaşatıyor.

Yeşim Koçak, Durul Bazan, Ali İl, Füsun Kostak, İpek Türktan Kaynak ve Mert Aykul’un rol aldığı Topuklu Terlik Süt Yapar, Figen Şakacı’nın Pala Hayriye romanında yer alan Pişti hikâyesinden tiyatroya uyarlandı.

Yönetmenliğini Görkem Şarkan’ın üstlendiği oyunda, 40’lı yaşlarına merdiven dayamış, cinsiyet rolleriyle benliği arasında sıkışmış bir kadının, anne olup olmamakla, dünyaya bir türlü ayak uyduramamakla ilgili git gellerini mizahi bir dille anlatıyor.

Dikkat çekici ekibi ve eğlenceli metniyle yılın iddialı oyunlarından biri olmaya hazırlanan Topuklu Terlik Süt Yapar; 5 Mart 2017 Pazar akşamı saat 20:00’de Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 6 Mart 2017 Pazartesi akşamı saat 20:30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 9 Mart 2017 Perşembe akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde izlenebilir.




Oyunlara ait biletler; Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişesinden temin edilebilir.


Oyunun mmknmrtb notu :  7  /10