19.9.16

Kadıköy için yeni bir dönem : Taşra Kabare açılıyor!.



Kadıköy’ün yeni eğlence ve gösteri merkezi Taşra Kabare, 1 Ekim Cumartesi günü kapılarını açıyor!
Taşra Kabare, 200 kişiyi ağırlayacak restoranı ve kabare sahnesiyle İstanbul yemek ve eğlence kültürüne yeni bir soluk getirirken, 120 kişilik blackbox salonu Sofa da, tiyatro dünyasının en gözde sahnelerinden birine dönüşecek.

Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün 2015 yılında birlikte kurdukları ve arabesk-pop-caz-alaturka bir yapılanmaya sahip kültür sanat yapım merkezi Taşra Kabare, şimdi de Kadıköy’de kendi mekânına kavuşuyor.
İki kattan oluşan Taşra Kabare’nin Kabare Katı yemek ve sanatı buluştururken, Sofa Katı ise tiyatro dünyasının en gözde sahnelerinden birine dönüşecek.

Yemek ve kabare Taşra Kabare’de buluşuyor!

Taşra Kabare’nin 200 kişiyi ağırlayacak Kabare Katı, Alman ve Türk mutfağından özel tatlar içeren menüsüyle Kadıköy yemek kültürüne alternatif olurken, akustik konserlere ve kabare gösterilerine ev sahipliği yapacak kabare sahnesiyle de eğlence dünyasına yeni bir soluk getirecek.
Taşra Kabare’de dilerseniz bahçe bölümünde sevdiklerinizle uzun sohbetler edebilecek, dilerseniz de sahne alanında yemeğinizi yiyip içkinizi yudumlayarak gösterileri izleyebileceksiniz.




Taşra Kabare’nin Kabare Katı’nın konsepti, 19. yüzyıl Fransa ve İngiltere’sindeki kabare mekanlarından esinlenerek hazırlandı.
Bahçesi ve sahne alanıyla 200 kişiyi ağırlayacak Kabare Katı’nda, sürpriz gösterilerin sahnelenmesi ve akustik konserlerin ev rahatlığında izlenebilmesi için her türlü konfor ve teknik detay düşünüldü.
İlk dönem kabarelerin ruhunu taşıyan vintage masalar, sandalyeler ve koltuklarla döşeli olan Kabare Katı’nda, canlı performansları keyifle dinleyebilmeniz için son teknoloji ses ve ışık sistemi yaratıldı.

Kabare Sahne’de müzik ve sürpriz gösteriler

Kabare Katı’nın sahnesi haftanın çeşitli günleri akustik ve canlı konserlere, kabare gösterilerine ve alternatif performanslara ev sahipliği yapacak.
İstanbul müzik sahnesini şekillendirecek konser programıyla müzik tutkunlarını kendine çekecek olan Kabare Sahne, Taşra Kabare üretimi gösterileriyle eğlence anlayışınıza renk katacak.

Tiyatrodan sinemaya, partilerden performanslara: Sofa Katı

Taşra Kabare üretimi pek çok oyunun sahneleneceği ve sahne sıkıntısından muzdarip İstanbul tiyatro dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Sofa Katı ise 120 kişiyi ağırlayacak. Son teknoloji ses sitemi ve ışıklandırmasıyla göz alan Sofa Katı’nda, sezon boyunca tiyatro oyunlarından film gösterimlerine, özel partilerden performanslara pek çok kültür, sanat ve eğlence etkinliğine tanık olacaksınız.
Hem Kabare hem Sofa katındaki etkinliklerinin biletlerini ise hiçbir ek ücret ödemeden tasrakabare.com’dan satın alabileceksiniz.