20.10.15

Star Wars: Güç Uyanıyor'dan yeni fragman!.



Hayranları tarafından heyecanla beklenen ve vizyon tarihi bir gün erkene çekilen Star Wars: Güç Uyanıyor filminin biletleri satışa çıktı.

Lucasfilm, dünyada merakla beklenen Star Wars:Güç Uyanıyor yeni fragmanını da bugün Star Wars takipçileriyle paylaştı.

The Walt Disney Company Türkiye, Star Wars: Güç Uyanıyor’un daha önce duyurulan vizyon tarihinden bir gün önce, 17 Aralık 2015’te vizyona gireceği dün duyurmuştu.

Star Wars hayranlarına verilen bu sürpriz haber sonrasında bugün biletlerin satışa çıktığı duyuruldu.

Filmi ilk izleyenlerden olmak isteyen Star Wars takipçileri için biletler, www.starwars.com.tr websitesinden satışa sunuluyor.

Filmin heyecanla beklenen yeni fragmanı da alt yazılı ve dublajlı versiyonlarıyla bugün yayınlandı.

Yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada fragmanı yoğun olarak paylaşılan film, vizyon tarihi yaklaşırken sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor.








Film Hakkında

J.J Abrams’ın yönetmenliğinde çekilen ve serinin son filmi olan Lucasfilm ve vizyoner yönetmen J.J Abrams’ın güçlerini birleştirdiği Star Wars: Güç Uyanıyor filmiyle Star Wars serisi ekranlara geri dönüyor.


Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow’un oynadığı filmde Kathleen Kennedy, J.J. Abrams ve Bryan Burk, Tommy Harper ve Jason McGatlin ile birlikte yardımcı yapımcılığı üstleniyor.
Senaryo ise J.J. Abrams, Lawrence Kasdan ve Michael Arndt’e ait.



1 yorum: