16.7.15

Life in Color: The Big Bang Tour'la İstanbul'da!.



Dünyanın en renkli festivali ‘Life in Color’ yeni teması ‘The Big Bang Tour’ ile İstanbul’u renklendirecek.

‘One Colony’nin ev sahipliğinde 1 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek olan ‘Life in Color: the Big Bang Tour’da’ bu yıl ilk kez 8 ton sıvı boya kullanılacak.

 8 TON BOYA İLE İSTANBUL’A RENK GELİYOR

Bu yıl ikinci kez İstanbul’a renk katmaya hazırlanan “Life in Color” geçtiğimiz yıldan daha iddialı olarak dönüyor.

Bu kez Küçükçiftlik Park’ta daha büyük bir sahne tasarımının yanı sıra  akrobasi ve görsel şovlarıyla da yüzde yüz eğlence garantisi veren ‘Life in Color: the Big Bang Tour’da  ‘Bir bilim adamının boyayı keşfetmesi ve bu boyayla bir araya getirdiği insanları mutlu etmesi’ teması için 8 ton sıvı boya kullanılacak.

ELEKTRONİK MÜZİĞİN DEVLERİ

‘Life in Color: The Big Bang Tour’da ayrıca elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri ‘ W&W, DJ BL3ND, DubVision, Firebeatz, Headhunterz, Ummet Ozcan’ muhteşem sahne şovlarıyla yaklaşık 17 bin müziksevere unutulmaz bir gün yaşatacak.


Etkinlikte kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez.
Su ile kolayca temizlenebilmektedir.



W&W

2007 yılında bir araya gelen Hollandalı ikili, Life in Color: The Big Bang Tour ile İstanbul'da! Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta gibi isimler tarafından gördükleri destekle pek çok elektronik müzik severin beğenisini kazanan DJ Mag Top 100 DJs 2014 listesinin 18 numarası W&W, Life in Color: The Big Bang Tour ile 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta!



DJ BL3ND

Sıra dışı tarzı, tükenmeyen enerjisi ve muhteşem sahne şovlarıyla akıllardan çıkmayan performanslara imza atan DJ BL3ND, Life in Color'da uzun süre konuşulacak bir sahne şovuna imza atmaya hazırlanıyor!
Son birkaç yıldır yükselen grafiğiyle dünyanın en büyük festivallerinde sahne alan DJ BL3ND, 1 Ağustos'ta İstanbul'da!


DUBVISION

"All By Myself", "You & I ", 'Rockin' ve 'Into The Light " gibi şarkılarıyla çıkışlarını yapan ve "Hollow" isimli şarkılarıyla elektronik müzik sahnelerinin aranan duolarından olan DubVision, Life in Color'da muhteşem performansıyla sizlerle!


FIREBEATZ

2008 yılında fırtına gibi bir çıkışla elektronik müzik sahnesinde boy göstermeye başlayan Hollandalı ikili "Bazooka", "No Heroes", "Rage", "Switch" gibi şarkılarıyla 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta unutulmaz bir performansa hazırlanıyor!



HEADHUNTERZ

Hard style müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Headhunterz, binlerce hayranıyla bir araya geliyor! Electric Daisy Carnival, Qlimax, Coachella, Decibel Outdoor gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan, "Colors", "Once Again", "We Control the Sound" gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Hollandalı DJ, muhteşem performansıyla Life in Color'ı daha da renklendirecek!



UMMET OZCAN

Dimitri Vegas & Like Mike ile birlikte yayınladığı "The Hum" adlı şarkısıyla elektronik müzik dünyasına adeta damga vuran Türk asıllı Hollandalı DJ Ummet Ozcan, geçtiğimiz yılki muhteşem İstanbul performansının ardından bir kez daha Türk hayranlarıyla buluşuyor!
"Revolution", "Smash", "Kensei" gibi şarkılarıyla olağanüstü yükselişini sürdüren Ummet Ozcan 1 Ağustos'ta Life in Color the Big Bang Tour'da!